Power Vision Tuning Center en Dealer

Dynojet’s Power Vision is de meest krachtige en snelste ECU flasher ter wereld voor Harley Davidson, Power Vision is daarmee de tool om uw motor te laten afstellen. Het is een tune module en data monitor in één. Het kan elke brandstof-injectie Harley flashen vanaf 2001 met een Delphi-ECM systeem. Het is een full-color touchscreen waarbij een pc geen vereiste is om data te wijzigen, versturen of te ontvangen. Bij de module is wel een programma voor de pc inbegrepen, waarmee u de mogelijkheden overzichtelijk kunt inzien en veranderen.

Qua performance kunt u o.a. de brandstof en ontsteking mapping afstellen, die niet alleen in alle mogelijke toerentallen en gasklepstanden te wijzigen is maar ook nog eens per cilinder. Het stationair toerental en de toerenbegrenzer is te verhogen of te verlagen. Maar ook kunt u de Autotune-kit monteren om zelf real-time data te loggen en dit later terug te zien en te gebruiken. Na de gewenste veranderingen stuurt u de gegevens naar de ECU van de motor en de data is gewijzigd, u zou dus zonder de Power Vision kunnen rijden.

Wanneer u rijdt kunt u alle parameters op uw scherm weergeven die de ECU van de motor krijgt. Dit kan zowel digitaal als analoog. De meest relevante parameters zijn: toeren, snelheid, voltage, gasklepstand, temperatuur en lambda. Andere informatie of wijzigingen die mogelijk zijn binnen het systeem zijn:

 • Snelheidsmeter calibratie
 • Closed Loop
 • MAP sensor
 • Inlaatgestuurde gasklep
 • Actieve uitlaatklep
 • Acceleratie verrijking
 • Deceleratie verrijking
 • Warmup verrijking
 • Injector grootte
 • Lambda sensoren
 • Brandstofverbruik
 • Uitlezen en verwijderen van foutcodes

Hieronder staan andere opties en uitbreidingen:Er zijn verschillende mogelijkheden om Power Vision op uw motor te laten werken. Wanneer u ervoor kiest om de module aan te schaffen, kunt u standaard de Power Vision aan één motor koppelen. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere Harley’s in u bezit heeft kunt u ook extra licenties kopen.

PowerVisionTuning Center certificaat
 • Tune Licentie Hierbij schaft u een licentie bij ons aan en vervolgens kunnen wij in uw ECU aanpassingen maken. Tijdens het afstellen en het wijzigen van de instellingen hebben wij onze Power Vision Tuner aangesloten en na het gewenste resultaat wordt de data naar uw ECU geflasht. U gaat dus vervolgens zonder module weer op weg. Mocht u later uw motor opnieuw afgesteld willen hebben dan hoeft u niet opnieuw een licentie te kopen bij ons.
 • Dual Licentie Als u beschikt over een Power Vision en u wilt meerdere motoren aan uw module koppelen dan kunt extra licenties kopen, dit kan ongelimiteerd.
 • Unlock Licentie Wanneer u besluit uw motor te verkopen en vervolgens de Power Vision wilt gebruiken op uw nieuwe Harley Davidson dan kunt u ervoor kiezen om een unlock licentie te kopen. Deze licentie geeft u Power Vision weer vrij en hiermee is u oude motor verwijderd.


Autotune voor Power Vision

Power Vision

De Power Vision beschikt standaard over Autotune-Basic. Hiermee kunt u de Power Vision laten Data-loggen tijdens het rijden als de motor is voorzien van de fabrieks Narrow-band lambdasondes. Na het rijden kunt u de log bekijken en ervoor kiezen om de data naar de ECU te flashen of de gegevens te wissen.
U kunt met deze fabrieks Lambdasondes slechts uw Closed Loop gebied beïnvloeden aangezien deze sondes alleen de Air-fuel Ratio van 14,3 t/m 15,2 kunnen lezen en uitgaan van een ideaal AFR van 14,7. Dit houdt in dat u slechts rond het cruise-gebied kunt meten en aanpassingen kunt maken, 14,7 is namelijk een waarde wanneer er weinig van de motor gevraagd wordt en er zuiniger met brandstof wordt omgegaan.

U kunt ook kiezen voor de Autotune-Pro kit. Deze kit bestaat uit een autotune module met twee wideband-lambdasondes en is d.m.v. plug&play makkelijk te monteren op uw Power Vision. Controleer wel of de aansluitingen aanwezig zijn op uw uitlaten om u sondes in te draaien. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u de kit bestellen inclusief de lasmoeren voor uw uitlaat.

Deze sondes kunnen een AFR meten van 10 t/m 18, dit is belangrijk omdat er bij performance uitgegaan wordt van een AFR van 13,2. Dit is de meest ideale waarde waarbij je een volledige verbranding hebt en daardoor ook het meeste vermogen. Zo kunt u dus alle waardes meten en aanpassen.