Jet Kits

Dynojet Jet Kits

Dynojet levert een breed assortiment aan Jet Kits voor bijna elk type motor of ATV. De kits zijn geschikt voor motoren uitgerust met carburateurs. Met behulp hiervan kan de carburateur zo goed mogelijk worden afgesteld, waardoor een betere gasrespons, meer topvermogen en een hoger brandstof rendement het resultaat zijn.

De kits kunnen uit o.a. de volgende onderdelen bestaan: gasnaalden, sproeiers, remluchtcorrecties, gasschuifveren, opvulringen maar ook wijzigingen zoals gasschuifsnelheden staan in de handleiding beschreven. Met deze handleiding kan een goede basis gecreëerd worden. Het is wel verstandig om de Dynojetkit op de Dynobank te laten afstellen zodat de kit goed tot zijn recht komt.

Onderdelen kits

Voor sommige types zijn ook nog eens verschillende stages te krijgen. Dit geeft de mate van tuning aan. Er wordt onderscheid gemaakt in de volgende stages:

Stage 1: Standaard motoren en motoren met een andere demper en/of luchtfilter.

Stage 2:
Licht getunde motoren met een andere demper, luchtfilter en airbox modificatie. Deze kit is ontwikkeld om te gebruiken waar individuele open luchtfilters geen optie is.

Stage 3: Licht getunde motoren met een andere uitlaatsysteem, luchtfilter en individuele open luchtfilters.

Stage 7: Deze kits zijn ontwikkeld voor race gebruik of speciale modificaties zoals individuele open luchtfilters.