Multi Function Hub Dynojet

De Multi-Function Hub is alleen geschikt voor de Powercommander 3USB. Deze heb geeft de mogelijkheid om verschillende input en output te laten communiceren met de PC3. Hier zijn diverse kabelbomen voor verkrijgbaar.

De Multi-Function Hub


De volgende functies zijn mogelijk:


Map Selection Switch

De optionele map switch laat u kiezen tussen twee verschillende mappings. Dit kan bij tour modellen bv. gebruikt worden om te kiezen tussen een brandstof zuinige mapping en een performance mapping voor maximale prestaties.
Bij sportmotoren kunt u bv. kiezen tussen een mapping met DB-killer en zonder DB-killer, of in speciale gevallen bij het gebruik van Nitro. Het is bij gebruik van een Ignition Module ook mogelijk om er twee verschillende ontstekingsmappings aan te koppelen.

Gear Position/Speed input

Brandstof en/of ontstekings mappings (bij gebruik van een ignition module) kunnen versnellings of snelheids afhankelijk worden ingesteld. De Multi-Function Hub maakt het mogelijk om in lagere versnellingen de onsteking te vervroegen en in de hogere versnellingen te verlaten.

Boost input

Als u een Turbo-charger gebruikt op uw motorfiets is het mogelijk om de powercommander meer brandstof te laten inspuiten als de vulling in de cilinder toeneemt. Als er een variabele turbo controller is gebruikt hoeft u niet constant een re-mapping te doen na het wijzigen de turbo-druk.

Programmable output

Multi-Function-Hub

Afhankelijk van de data van de Powercommander en de input van de Multi-function Hub, een solenoid, relais, waarschuwingslampje etc kunnen getriggerd worden. Dit kan gebruikt worden om bv. een shift-light, Nitrous Oxide System of een air shifter te activeren.

De volgende onderdelen zijn verkrijgbaar:

  • HUB-001 Multi-Function Hub (exclusief kabels)
  • HUB-002 Multi-Function Hub (inclusief een Map switch & stuur bracket)
  • HUB-003 Multi-Function Hub (inclusief een Map switch, stuur bracket, versnelling/snelheid, input, pressure input en relais input kabels)
  • 76950320 Map switch(inclusief kabelboom)
  • 61329304 Stuur bracket voor de Map switch
  • 76950212 Versnellingspostie/snelheid kabelboom (om versnellingspositie en/of snelheid informatie naar de Hub te sturen)
  • 76950012 Pressure input (exclusief stekker en sensor)
  • 76950325 Pressure input(inclusief GM-3 Bar stekker)


Het kan zijn dat u de firmware moet updaten van uw PowerCommander om de Hub te laten functioneren.