De Dynojet Micro Display is een digitale teller unit voor Harley-Davidson Softtail, Roadking en Dyna modellen. De micro display is voorzien van de nieuwste LCD technieken en is zowel overdag als s’avonds goed leesbaar.
De display is gemaakt van hoogwaardig aluminium voor duurzaamheid en afgewerkt met een luxe chroomlaag voor design. Er kan gekozen worden voor een neutrale of een blauwe achtergrond verlichting. De display is voorzien van de volgende voorzieningen,

  • Toerenteller met staafgrafiek
  • Motortemperatuur
  • Klok
  • Led schakel indicatie
  • Led knipperlichtsignaal
  • Led grootlicht indicatie

De teller is gemakkelijk achter de originele kilometerteller te plaatsen van de Roadking dmv. 3M’s dubbelzijdige tape wat resulteert in een strakke factory look. Het kan ook in de buurt van het stuur gemonteerd worden bij de Softtail en Dyna modellen met behulp van de custom fitting kit. De kabelboom van het display past op de meeste Harley’s. Het scherm is waterdicht en uitvoerig getest op alle andere weersinvloeden.
De kabelboom kan netjes langs de originele gelegd worden naar achteren. Er zijn uiteindelijk 4 losse draden die apart moeten worden aangesloten, grootlicht signaal, linker/rechter knipperlicht en toerensignaal vanaf de bobine. Een losse temperatuursensor wordt meegeleverd.

Afmeting 109x100x25mm
Gewicht 0,8 kg.

HDMD-100 Dynojet Micro Display 2008-2011 Harley-Davidson Road King
HDMD-200 Dynojet Micro Display, inclusief M8 bevestigingskit
HDMD-300 Dynojet Micro Display, inclusief M10 bevestigingskit